Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

huomioimisvapaa

Jos opettajan merkkipäivän huomioimisvapaa osuu pääsiäismaanantain (vapaa) jälkeiselle tiistaille ja ottaa palkatonta vapaata ke-pe, menettääkö myös palkan la-su?
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
60v
Kysytty vuosi sitten
60v
Tähän ei ole yleistä vastausta, vaan se riippuu siitä, mitä kunnassanne on päätetty lyhyiden harkinnanvaraisten virka- ja työvapaiden hakemisen ja myöntämisen periaatteista. Ota yhteyttä luottamusmieheen, jos et halua kysyä asiaa esimieheltäsi tai esimies ei tiedä. Meidän kunnassa ei tarvitsisi hakea palkattomaksi vapaaksi kuin ke ja to.
paju
Vastattu vuosi sitten
paju