Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

huomioimisvapaa

Jos opettajan merkkipäivän huomioimisvapaa osuu pääsiäismaanantain (vapaa) jälkeiselle tiistaille ja ottaa palkatonta vapaata ke-pe, menettääkö myös palkan la-su?
aihealueelle Lomat ja vapaat 5 viikkoa sitten
60v
Kysytty 5 viikkoa sitten
60v

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Tähän ei ole yleistä vastausta, vaan se riippuu siitä, mitä kunnassanne on päätetty lyhyiden harkinnanvaraisten virka- ja työvapaiden hakemisen ja myöntämisen periaatteista. Ota yhteyttä luottamusmieheen, jos et halua kysyä asiaa esimieheltäsi tai esimies ei tiedä. Meidän kunnassa ei tarvitsisi hakea palkattomaksi vapaaksi kuin ke ja to.
paju
Vastattu 5 viikkoa sitten
paju

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes