Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Päiväkodin työajat

Moi, onko lto:n pakko jatkaa työpäivää jos työkaveri sairastuu? ja onko pakko aina vaihtaa aamuvuoro välivuoroon jos työkaveri on sairaana? Joka viikko on vuoronv vaihtoja, joskus vaan olisi kiva päästä pois ennen klo 15! Kysyn myös muiden ryhmien puolesta. Kiitos vastauksesta.
aihealueelle Työaika 2 viikkoa sitten
Lto
Kysytty 2 viikkoa sitten
Lto

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Juko on päättänyt ylityö- ja vuoronvaihtokiellosta. Jos olet virkasuhteinen, niin kielto ei koske sinua. Lue ohjeet OAJ:n tai Talentian nettisivuilta tai soita liittoosi.
Etta
Vastattu 2 viikkoa sitten
Etta

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes