Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Tehtävänimikkeen vaihtuminen ja sama työnkuva

Hei. Jos tehtävänimike vaihtuu korkeampaan nimikkeeseen (eli näkyy myös palkassa), mutta työtehtävät pysyvät samana, niin onko tässä toimittu oikein? Esim. Jos henkilön lähihoitajan titteli vaihtuu sairaanhoitajaksi, mutta työtehtävät vastaa lähihoitajien tehtäviä. Henkilöllä olisi myös sairaanhoitajan työhön soveltuva tutkinto. Eli muut lähihoitajat jotka omaavat lähihoitajan tutkinnon tekevät samoja töitä kuin sairaanhoitaja, mutta nimike on eri ja näin ollen myös palkka. Sallittua? Reilua?
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Kerttu
Kysytty 3 vuotta sitten
Kerttu
Pyydä luottamusmiestä tutkimaan, onko sinua syrjitty. https://www.kt.fi/palvelussuhde/tyoelaman-kaytannot/tasa-arvo-yhdenvertaisuus
Elina
Vastattu 3 vuotta sitten
Elina