Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Tehtävänimikkeen vaihtuminen ja sama työnkuva

Hei. Jos tehtävänimike vaihtuu korkeampaan nimikkeeseen (eli näkyy myös palkassa), mutta työtehtävät pysyvät samana, niin onko tässä toimittu oikein? Esim. Jos henkilön lähihoitajan titteli vaihtuu sairaanhoitajaksi, mutta työtehtävät vastaa lähihoitajien tehtäviä. Henkilöllä olisi myös sairaanhoitajan työhön soveltuva tutkinto. Eli muut lähihoitajat jotka omaavat lähihoitajan tutkinnon tekevät samoja töitä kuin sairaanhoitaja, mutta nimike on eri ja näin ollen myös palkka. Sallittua? Reilua?
aihealueelle Muu aihe 2 viikkoa sitten
Kerttu
Kysytty 2 viikkoa sitten
Kerttu

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Pyydä luottamusmiestä tutkimaan, onko sinua syrjitty. https://www.kt.fi/palvelussuhde/tyoelaman-kaytannot/tasa-arvo-yhdenvertaisuus
Elina
Vastattu viikko sitten
Elina

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes