Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Tehtävänimikkeen vaihtuminen ja sama työnkuva

Hei. Jos tehtävänimike vaihtuu korkeampaan nimikkeeseen (eli näkyy myös palkassa), mutta työtehtävät pysyvät samana, niin onko tässä toimittu oikein? Esim. Jos henkilön lähihoitajan titteli vaihtuu sairaanhoitajaksi, mutta työtehtävät vastaa lähihoitajien tehtäviä. Henkilöllä olisi myös sairaanhoitajan työhön soveltuva tutkinto. Eli muut lähihoitajat jotka omaavat lähihoitajan tutkinnon tekevät samoja töitä kuin sairaanhoitaja, mutta nimike on eri ja näin ollen myös palkka. Sallittua? Reilua?
aihealueelle Muu aihe 12 kuutautta sitten
Kerttu
Kysytty 12 kuutautta sitten
Kerttu
Pyydä luottamusmiestä tutkimaan, onko sinua syrjitty. https://www.kt.fi/palvelussuhde/tyoelaman-kaytannot/tasa-arvo-yhdenvertaisuus
Elina
Vastattu 12 kuutautta sitten
Elina