Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Laitoshuoltaja

Jos laitoshuoltaja irtisanoo määräaikaisen työsopimuksen ennen sopimuksen päättymistä, menettääkö hän lomakorvaukset, jotka maksettaisiin määräaikaisen työsopimuksen päätyttyä?
aihealueelle Palkka 3 kuutautta sitten
Rsa
Kysytty 3 kuutautta sitten
Rsa
Et voi irtisanoa määräaikaista työsopimusta, jos irtisanomisajasta ei ole erikseen sovittu työsopimuksessasi. Sinun pitää yrittää sopia työnantajan kanssa määräaikaisen sopimuksen loppupäivämäärän muuttamisesta aikaisemmaksi. Jos se onnistu, niin purat työsopimuksesi. Silloinkin maksetaan lomakorvaus pitämättömistä lomapäivistä, mutta lomarahaa et saa.
Eve
Vastattu 3 kuutautta sitten
Eve