Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Laitoshuoltaja

Jos laitoshuoltaja irtisanoo määräaikaisen työsopimuksen ennen sopimuksen päättymistä, menettääkö hän lomakorvaukset, jotka maksettaisiin määräaikaisen työsopimuksen päätyttyä?
aihealueelle Palkka 6 kuukautta sitten
Rsa
Kysytty 6 kuukautta sitten
Rsa
Et voi irtisanoa määräaikaista työsopimusta, jos irtisanomisajasta ei ole erikseen sovittu työsopimuksessasi. Sinun pitää yrittää sopia työnantajan kanssa määräaikaisen sopimuksen loppupäivämäärän muuttamisesta aikaisemmaksi. Jos se onnistu, niin purat työsopimuksesi. Silloinkin maksetaan lomakorvaus pitämättömistä lomapäivistä, mutta lomarahaa et saa.
Eve
Vastattu 6 kuukautta sitten
Eve