Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Koulutuslisä

Hei, Onko koulutuslisää enää olemassa? Maksetaanko sitä jos kouluttautuu lisää ja koulutus lisää osaamista omaan työtehtävään?
aihealueelle Palkka vuosi sitten
tietoa vailla
Kysytty vuosi sitten
tietoa vailla
Ei ole koulutuslisää, mutta työnantajalla voi olla lisäkoulutuksen jälkeen tarjolla vaativampia tai erityisosaamista edellyttäviä tehtäviä ja parempaa tehtäväkohtaista palkkaa. Lisäkoulutus voi olla myös peruste henkilökohtaiseen lisään. Esimieheltäsi tai luottamusmieheltä saat tarkempia tietoja.
K
Vastattu vuosi sitten
K

Pärstäkertoimen mukaan menee. Jotkut saavat ilmaisen lisäkoukutuksen ja sen jälkeen jäljen ensin kertapalkkion opintosuorituksesta ja sitten henk koht lisää. Toiset ottavat palkatonta opintovapaata ja maksavat kaikki kulut itse. Tutkinnon/opinnon suorittamisen jälkeen syyllistetään vapaista ja kettuillaan. Onnitteluja, saati mitään lisää palkkaan on aivan turha toivoa. Opetus: Valitse työpaikkasi ja esimiehesi huolella.
päähänpotkittu
Vastattu vuosi sitten
päähänpotkittu