Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Opintovapaan/virkavapaan jälkeinen sairasloma

Hei, Olen keväällä jäämässä noin kuukaudeksi opinto- taivirkavapaalle jatko-opintojen loppuun saattamiseksi. Välittömästi tämän jälkeen tarkoituksena on jäädä lomalle ja käyttää tähän säästössä olevia lomapäiviä eli noin 30 lomapäivää. Olen kuitenkin jonottamassa leikkaukseen, joka ajoittuisi melko pian näiden lomien jälkeen, ja josta tulisi pidempi sairasloma. Koska olen ollut reilun kuukauden opintovapaalla ja vain noin 30 päivää palkallisella lomalla, voiko tämä vaikuttaa sairasloman-ajan palkkaan? Keskeytyykö palvelussuhde vain reilun kuukauden mittaisen opinto/virkavapaan ajaksi, jolloin saisin varsinaista palkkaa sairasloman alkaessa vain 14 päivää enkä esimerkiksi 60 päivää?
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 viikkoa sitten
Anni
Kysytty 3 viikkoa sitten
Anni
Virkavapaat eivät katkaiset palvelussuhdetta. Opintovapaasi ei vaikuta sen jälkeen maksettavan sairausajan palkkaan.
terv.
Vastattu 3 viikkoa sitten
terv.