Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

TVA vaikutus palkkaan

Kesäkuun alussa minulle määrättiin HYTE koordinointi kunnassa, mielipidettäni ei kysytty ja asia laitettiin nyt TVA keskustelussa erityistehtäviin mutta työnantaja ei aio maksaa lisäkorvausta/lisäpalkkaa minulle tästä uudesta työtehtävästä. Tämän lisäksi minulle on laitettu yksi nuorisotyöntekijän koordinointi tehtävästä erikoistehtäväksi eikä siitäkään työnantaja aio maksaa korvausta. Kuuluuko minulle korvaus erityistehtävistä? Miten muilla kunnan liikunnanohjaajilla tämä huomioitu?
aihealueelle Palkka 2 viikkoa sitten
Monni
Kysytty 2 viikkoa sitten
Monni
Kun keskustelu sinun ja työnantajan välillä ei näemmä ole tuottanut tulosta, käänny luottamusmiehen puoleen. Kysele, olisiko 1.1.2019 maksuun tulevasta paikallisesta järjestelyerästä sinulle apua. Jos et ole liittynyt liitoon, kertaa lisätehtävien ja ja vaativuuden olennaisen muutoksen vaikutus tehtäväkohtaiseen palkkaan ja jatka keskusteluja esimiehesi kanssa. Palkkausjärjestelmästä https://www.akavanerityisalat.fi/nain_vaikutamme/tyossa_kunnassa/kuntasektorin_palkkausjarjestelma
telle
Vastattu 5 päivää sitten
telle