Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

museotoimenjohtaja

Miksi museotoimenjohtajan palkkatietoja ei ole enää vuoden 2017 taulukossa?
aihealueelle Palkka 5 viikkoa sitten
museoituko?
Kysytty 5 viikkoa sitten
museoituko?
Palkkataulukossa on käytetty Tilastokeskuksen dataa. Museotoimenjohtajan ammattinimikettä ei ollut enää vuoden 2017 tilastoissa: http://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__pal__ksp/statfin_ksp_pxt_001_fi.px/?rxid=9258ef0b-1f04-46ef-a03b-4d12e1143a8d Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla Tilastokeskuksesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kvtes.fi
Vastattu 5 viikkoa sitten
Kvtes.fi