Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

LS Prosentuaalinen lomakorvaus

Hei,

 

Kun alle 13 päivän mittaisessa työsuhteessa olevalle lääkärille maksetaan 9 % lomakorvaus, korotetaanko tätä korvausta sillä prosenttiluvulla, joka saadaan kun LS:n mukaiset toimenpide- ja käyntipalkkiot sekä todistus- ja lausuntopalkkiot ovat hänelle maksetusta palkasta?

 

aihealueelle Palkka vuosi sitten
Valtteri
Kysytty vuosi sitten
Valtteri

Jos olet Lääkäriliiton tai muun ammattiliiton jäsen, niin käytä jäsenetua ja kysy liiton edunvalvojilta tai kunnassa toimivalta Jukon luottamusmieheltä.

Tämä voi olla oikea pykälä LS 9 § Palvelussuhteen päättyessä maksettava lomakorvaus lasketaan käyttäen sen lomanmääräytymisvuoden aikana maksettuja palkkioita ja varsinaista palkkaa, jona palvelussuhde päättyy.

https://www.kt.fi/sopimukset/ohjeet/laakarit/vuosilomapalkka-lomakorvaus-lomaraha

oili
Vastattu vuosi sitten
oili