Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Loppupalkka

Hei,

 

Työskentelen rekrytointiosastolla määräaikaisessa työsuhteessa vuoden 2019 loppuun. Palkkapäiväni on aina kuukauden viimeisenä päivänä. Haluaisin tiedustella, että saanko loppupalkkani (joka sis. esimerkiksi lomakorvaukset pitämättömistä, kerrytetyistä lomista) joulukuun viimeisen päivän palkan yhteydessä, vai vasta seuraavana kuukautena?

Kiitos jo etukäteen.

aihealueelle Palkka 8 kuukautta sitten
anonyymi
Kysytty 8 kuukautta sitten
anonyymi

Katso työsopimuksestasi. Voi olla, että olet sopinut, että loppupalkkaa ei makseta työsuhteen päättymispäivänä vaan esim.  "Työsuhteen päättyessä palkka ja muut tällöin erääntyvät erät maksetaan kunnan/kuntayhtymän normaaleina palkanmaksupäivinä samoin kuin työsuhteen kestäessä."

Matikka
Vastattu 8 kuukautta sitten
Matikka