Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lomakorvaus määräaikaisen työsuhteen päättyessä

Olen ollut määräaikaisessa työsuhteessa 2019 toukokuusta lähtien. Työsuhteeni päättyy helmikuun 2020 loppuun. Minulle on sisi ehtinyt kertyä 19 lomapäivää, joista 5 päivää pidin palkallisena lomana. Miten lopuilta lomapäiviltä voin laskea lomakorvauksen ja lomarahan? Lomarahaa en siis ole saanut ollenkaan vielä. Onko laskentakaava kk-palkka jaettuna 20,86 kerrottuna jäljellä olevilla lomapäivillä ja lomaraha sen lisäksi 2,8% kk-palkasta kertaa työkuukaudet joita tulisi 10?

aihealueelle Lomat ja vapaat 8 kuukautta sitten
Pää pyörällä
Kysytty 8 kuukautta sitten
Pää pyörällä

Lomakorvaus lasketaan jakamalla lomakorvauksen laskemisajankohdan varsinainen kuukausipalkka luvulla 20,83 ja kertomalla se pitämättömien vuosilomapäivien lukumäärällä. KVTES Vuosilomaluku 16 §

Lomaraha lasketaan 10 x 0,04 x varsinainen kk- palkka (18 §)

Kiky-sopimus ei vähennä enää lomanmääräytymisvuoden 2019-2020 lomarahaa.

Nimimerkki
Vastattu 8 kuukautta sitten
Nimimerkki