Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Talkoovapaan siirto

Hei!

 

Olin anonut talkoovapaata yhden päivän, perjantaille ja sitten ilmenikin, että minun pitäisi siirtää talkoovapaata kaksi päivää, eli saman viikon keskiviikolle.

Syynä on oma henk.kohtainen meno, joka siirtyi.

Sain vastukseksi, ettei talkoovapaata voi siirtää, pitääkö tämä todella paikkansa?

Entä jos olisin vahingossa anonut sitä väärälle päivälle?

 

aihealueelle Lomat ja vapaat 7 kuukautta sitten
Pauliina Vanhala
Kysytty 7 kuukautta sitten
Pauliina Vanhala

Virka- ja työvapaat myönnetään viranhaltijan/työntekijän hakemuksen mukaisesti (sikäli kuin myönnetään). Päätöksiä ei pääsääntöisesti muuteta, ellei siitä ole laissa säädetty tai virka- ja työehtosopimuksessa määrätty.

Talkoovapaat ovat paikallisia sovelluksia KVTES:n palkattomista harkinnanvaraisista virkavapaista ja työlomista. Niiden siirtämiseen ja peruuttamiseen sovelletaan kunnassa/kaupungissa paikallisesti sovittuja sääntöjä. Kysy säännöistä joltain paikalliselta tietäjältä, jos epäilet työnantajan toimineen niiden vastaisesti.

EL
Vastattu 7 kuukautta sitten
EL