Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työkokemuksen laskeminen lomaa varten

Vaikuttaako aiempien töiden osa-aikaisuus työkokemusvuosia laskettaessa, minkä perusteella määräytyy vuosilomapäivien määrä? Esim. jos aiemmassa töissäni on ollut jaksoja, jolloin olen ollut töissä 80% työajalla ja työn kesto ollut 12kk, lasketaanko tällöin työkokemusta yksi vuosi vai, tuo prosentuaalinen osuus siitä?

 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Osa-aika sopimuksilla
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Osa-aikatyössä kertyy työkokemuslisäaikaa omassa kunnassa yhtä paljon kuin kokoaikatyössä. Muun työnantajakaan osalta ei edellytetä kokoaikatyötä. Jos osa-aikatyö muun työnantajan palveluksessa on ollut hyvin vähätuntinen tai palvelussuhde hyvin lyhyt, niin nykyinen työnantaja on saattanut olla hyväksymättä sitä työkokemuslisään oikeuttavaan aikaan. 80 % työaikaa ei voi hylätä, jos tehtävät ovat olleet sellaisia, että nykyinen työnantaja harkitsee niistä olevan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. 

Työkokemuslisämääräykset ovat KVTES:n II luvun 12 §:ssä.

Etta
Vastattu