Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Varhaiskasvatuksen opettaja siirtyy ovetes:sta ( koululla eskariopena) kvtes:n piiriin (päiväkotiin)

Hei,

Olen toiminut noin 25v. eskariopena koulun puolella (ovtes) ja nyt aikomuksena vaihtaa päiväkodin puolelle varhaiskasvatusopeksi saman kunnan alueella. Lasketaanko minun työhistoriani koulun puolella esim. siihen kun lomapäiviä laseketaan uudessa työssäni

päiväkodissa. Vai alkaako minulla kvtes:n piirissä aivan alusta lomien kerryttäminen?

 

 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Marianna Perälä
Kysytty

Ei ala alusta lomien kertyminen.

Kaikki omassa kunnassa kertyneet palvelusajat ovat KVTES:n työkokemuslisää kartuttavaa aikaa ja vaikuttavat vuosiloman pituuteen. Samoin muun työnantajan palvelusajoista kelpaa ajat tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä.

KVTES vuosilomaluku 1 § 5 mom. Jos viranhaltija/työntekijä siirtyy saman työnantajan palveluksessa välittömästi palvelussuhteesta toiseen tai toisen kunta-alan sopimuksen piiristä tämän sopimuksen piiriin, hänellä on oikeus vuosilomaan tämän luvun mukaisesti myös kulumassa olevan lomanmääräytymisvuoden siirtymistä edeltävältä ajalta edellyttäen, että uuteen virka- tai työsuhteeseen sovelletaan tämän luvun vuosilomamääräyksiä.

Lisa
Vastattu