Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Suunnittelijan nimike

Hei, 

En tiedä mistä kysyä apua tähän, niin yritän nyt täältä. Nimikkeeni on suunnittelija, mutta palkkani on toimistosihteerin. Tämä tuntuu tosi kummalliselta ja epäoikeudenmukaiselta, toimenkuvaan ei kuulu toimistosihteerin tehtäviä vaan asiantuntija tason viestinnäntöitä, taittoa, mainontaa jne. 

Olen kysynyt asiasta esimieheltäni ja henkilöstöpäälliköltä, mutta vastaus oli aika vaikea selkoinen. "Sinä olet tässä sihteeritaulukossa". Mutta miksi olen siellä? Onko tämä edes laillista? Kaiken huippu oli nyt jotenkin se, että kun tiedustelin palkannostoa kaikille kuuluvien tehtävän vaikeuden arvioinnin perusteella sain kuulla, että olen palkkalokeroni huipulla. Eli sihteerin maksimipalkka minulla on mutta edelleenkään, en ole sihteeri. 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe vuosi sitten
Suunnittelija
Kysytty

Jos olet ammattiliiton jäsen, niin pyydä apua liittosi jäseniä edustavalta (pää)luottamusmieheltä. 

Muussa tapauksessa joudut jatkamaan keskusteluja esihenkilön ym. kanssa. Kertaa sitä ennen työsopimuksesi sisältö, KVTES:n liitteen1 palkkahinnoittelun soveltamisohje ja KVTES-opastaToimiva palkkaus on kaikkien etu.

https://www.kt.fi/julkaisut-ja-oppaat/2013/toimiva-palkkaus-kaikkien-etu

Lipstikka
Vastattu