Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kuuluuko sijaisille lisät?

Kuuluuko sairauslomasijaisten saada ilta- ja viikonloppu lisiä työstään? Paljonko ne mahtavat olla?
aihealueelle Palkka 4 vuotta sitten
kk
Kysytty 4 vuotta sitten
kk
KVTES Iltalisä klo 18 – 22  15 % tuntipalkasta Yölisä klo 22 – 07  30 % tuntipalkasta, jaksotyössä 40 % Lauantailisä klo 06 – 18  20 % tuntipalkasta Sunnuntailisä, la klo 18 – su 24  100 % tuntipalkka
googlaaja
Vastattu 4 vuotta sitten
googlaaja

Työvuoro alkaa perjantaina klo 23:00 ja päättyy lauantaina klo 08:00. Saako lauantaina 06-07 välillä sekä yölisää että lauantailisää?
AA
Vastattu 9 kuutautta sitten
AA

Tietääkseni KVTES:sta ei löydy määräystä, joka estäisi sen. Jos et saa, niin pyydä työnantajan edustajaa näyttämään, mihin pykälään perustuu tai soita luottamusmiehelle.
Ö
Vastattu 9 kuutautta sitten
Ö