Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Yksityisellä kertyneestä 20 vuoden työkokemuksesta - kokemusvuosilisä kunnalla

Hei,

Minulla on puhelimessa tehtävästä asiakaspalvelusta ja myyntityöstä kertynyt työkokemusta 2 työsuhteesta yhteensä 20 vuotta yksityisellä sektorilla, 16 vuotta puhelinoperaattorilla ja 4 vuotta vaihteenhoitajana. Aloitin noin vuosi sitten kunnan asiahallinnan tehtävissä ja työkokemukseksi laskettiin vain viisi vuotta. Eli saan palvelussuhdelisää 3% ja ilmeisesti tähän on huomioitu ne kunnan ja valtion työtehtävät joita tein ennen yksityiselle sektorille siirtymistä. Ennen 20 vuoden työrupeamaa puhelinoperaattorilla ict-alan työsopimuksessa. Suurin osa asianhallinnan tehtävistä on tietokoneella tehtävää työtä ja asiakaspalvelua. Ja mielestäni puhelinoperaattorilla kertyntyt ICT-alan työkokemus on tähän juuri sopiva. Ja ajantasalla olevaa, uusinta tietotaitoa. Mitä mieltä olette?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 8 kuukautta sitten
luurinääni
Kysytty

Jos et vielä ole kysynyt esihenkilöltä, miksi ajat eivät kelvanneet, niin kysy huomenna.

Jos olet ammattiliiton jäsen, voit pyytää luottamusmiestä arvioimaan, onko sinua kohdeltu kuten muita aiemmin samanlaisessa tilanteessa olleita.

KVTES:n mukaan muun kuin oman kunnan palveluksessa kertyneet palvelusajat lasketaan työkokemuslisävuosiin, jos paikallinen päättäjä päättää, että tehtävät ovat samalta ammattialalta kuin nykyinen tehtävä tai niistä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Olennainen hyöty ratkaistaan tapauskohtaisesti ja samankaltaisissa tapauksissa pitää noudattaa yhtenäistä käytäntöä. Eli tässäkin asiassa työntekijöitä on kohdeltava tasapuolisesti.

Jos haluat tietää lisää olennaisesta hyödystä, lue KVTES-palkkausjärjestelmäoppaan työkokemuslisää koskeva luku.

https://www.akavanerityisalat.fi/files/1025/toimiva_palkkaus.pdf

Jos
Vastattu