Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Jos kaikille kolmelle määräaikaisuudelle on olemassa perusteltu syy, niin olet edelleen määräaikainen. Sinun kannattaisi pyytää luottamusmiestä tutkimaan määräaikaisuutesi syitä. Vaikka syyt eivät olisi lainmukaisia, niin ei se vielä takaa, että saat jatkaa edelleen, eikä tilallesi palkata jotain toista. Toisaalta jos sinua ei valita enää ja aikaisemmalla määräaikaisuudella ei ole ollut perusteltua syytä, niin työnantajalle voi tulla kalliiksi, jos rupeat hakemaan korvausta työsuhteen päätyttyä. Kysy lisää luottamusmieheltä tai lue linkeistä tai googlaile.
Käki
Vastattu 6 vuotta sitten
Käki

Siis,en ole kenenkään sijainen ja kiinnostaisi tietää,täytyykö tämä toimi laittaa avoimeen hakuun,kun 2 vuotta on tullut täyteen.
"epätietoinen"
Vastattu 6 vuotta sitten
"epätietoinen"

Toimia ei tarvitse laittaa avoimeen hakuun niin kuin virat. Avoin hakukin voi olla varsin huomaamaton esim. paperi kunnan ilmoitustaululla. Jos olet liittynyt ammattiliittoon, niin saat pätevän vastuksen luottamusmieheltä tai liitosta. Muuten voit lukea Kunnallisen esimiehen työsuhdeopasta
kuikkis
Vastattu 6 vuotta sitten
kuikkis