Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kieltenopettaja S2-opettajana

Hei! Jos pätevä kieltenopettaja hoitaa kieltenopetuksen lisäksi S2-opetusta alakoulussa, mikä hänen opetusvelvollisuutensa on S2-opetuksen kohdalla? Esim. jos opettaja opettaa 16 tuntia kieliä ja 4 tuntia S2-opetusta ja kaikki tunnit alakoulussa.
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
aszx
Kysytty 5 vuotta sitten
aszx
Jos hän on lehtori, niin opetusvelvollisuus = (16*20+4*18)/20 = 19,6 = 20 Jos hän on tuntiopettaja, jolla ei ole S2-kelpoisuuta, niin opetusvelvollisuus = (16*20+4*24)/20 = 20,8 = 21 Voin muistaa väärinkin. Opetusvelvollisuudet löytyvät OVTES:n peruskoulu-liitteestä. Tarkista opettajien luottamusmieheltä, jos olet OAJ:n tai muun akavalaisen liiton jäsen.
Ulkomuistista
Vastattu 5 vuotta sitten
Ulkomuistista