Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vähentääkö sairasloma suunniteltuja työtunteja toteumassa?

Suunniteltuja työtunteja 60 (henkilön täysi työlista). Sairaslomalla iltavuoro (8 h ja 30 min) ja aamuvuoro (8 h). Pitäisi tehdä sisään kolme ja puoli tuntia? Teettää saisi minimissään neljän tunnin työpäiviä. TAI Suunniteltuja työtunteja 60 (henkilön täysi työlista). Sairaslomalla "pitkän päivän", eli 14 h 30 min. Pitäisi tehdä sisään 8 h ja 30 min. Miksi näin?
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
Jahnu
Kysytty 5 vuotta sitten
Jahnu
Oletko kysynyt esimieheltä selitystä? Minusta sairauslomalla ei tule sisääntehtävää. Silloin kuluu ne tunnit, mitkä on työvuorolistassa. Oletko osa-aikainen, kun sulla on 60 tunnin työaikajakso? Minun mielestä siinäkin menee niin, että ei tule sisääntehtävää. Saatan olla väärassäkin. Jos esimies ei ole selittänyt mistä sisääntekeminen johtuu kvtessin mukaan, niin pyydä selitystä ja jos se ei kuullosta oikealta, niin ota yhteyttä luottamusmieheen ja pyydä hänen näkemys tai odota, jos joku oikeasti asiasta tietävä osuisi tänne sivuille ja vastaisi sinulle.
neljä
Vastattu 5 vuotta sitten
neljä