Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työskentely hoitovapaalla

Voinko tehdä hoitovapaalla työtä (lastenvaatteiden kotimyynti) ja käyttää päätoimen verokorttia? Työ olisi osa-aikaista ja jatkuisi luultavasti myös hoitovapaan jälkeen.
aihealueelle Muu aihe 5 vuotta sitten
JL
Kysytty 5 vuotta sitten
JL
Hoitovapaalla saa tehdä töitä, mutta jos viet niiden takia lapsen hoitoon samalla tavalla kuin, jos olisit normaalisti töissä etkä hoitovapaalla, niin silloin hoitovapaan edellytykset eivät enää täyty ja siitä voi olla seurauksia. Viranhaltijan pitää ilmoittaa sivutoimensa työnantajalle. Veroasioihin en ota kantaa. Kysy täältä http://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Yhteystiedot/Palvelunumerot/Lisatietoa_palvelunumeroista(15048)#Verokortit
liisi
Vastattu 5 vuotta sitten
liisi