Mitä lasketaan oman kunnan palveluksi hyvinvointialueelle siirtyneellä?

0

Aiemmin kaikki oman kunnan palvelu kerrytti työkokemuslisään ja vuosilomakertymään oikeuttavaa palvelusaikaa. Nyt kun ainoastaan Sote-puolen työt siirtyivät hyvinvointialueelle, mitä lasketaan siellä työskentelevälle mukaan? Jos henkilö on ollut vaikka siivoamassa, päiväkodissa lastenhoitajana tms ja siirtynyt sitten hoitopuolelle, kerryttävätkö nuo aiemmat edelleen palvelusaikaa jos kyseessä on siihen hyvinvointialueeseen siirtynyt kunta jossa henkilö nyt työskentelee? Onko merkitystä sillä onko työurassa katkoja?

Ylläpito vastasi kysymykseen 4.1.2024
Lisää kommentti
0

Uusilla työntekijöillä laskemistapa saattaa muuttua, mutta hyvinvointialueelle siirtyvillä työntekijöillä kertynyt työkokemus säilyy. Tässä pöytäkirjaote HYVTES 2022-2025 sopimuksesta:

”Henkilöstö siirtyi hyvinvointialueelle liikkeenluovutuksen periaattein. Työkokemuslisää ei tilanteessa lasketa uudelleen vaan työntekijälle/viranhaltijalle ennen työnantajan vaihdosta hyväksi luettu työkokemus luetaan uuden työnantajan palveluksessa työkokemuslisää kerryttäväksi. Työkokemuslisää ei edellä mainitussa tilanteessa lasketa uudelleen myöskään vain siksi, että KVTES vaihtuu HYVTESiin.”

Lähde: https://www.kt.fi/sopimukset/hyvtes/2023-2025/luku-II-palkkaus/palkkausjarjestelma

Ylläpito vastasi kysymykseen 4.1.2024
Lisää kommentti
Näytetään 1 yhteensä 2 vastauksesta, klikkaa tästä nähdäksesi kaikki vastaukset.
Kirjoita vastauksesi.